Elena Udrea este de părere că alegerile în PDL nu se vor organiza corect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea în 14 organizaţii din ţară FOTO Arhiva
Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea în 14 organizaţii din ţară FOTO Arhiva

Elena Udrea a declarat că deja şi-a prezentat moţiunea în 14 organizaţii din ţară, iar semnalele pe care le-a primit i-au dat de înţeles că şefii de filiale sunt pro-Blaga, în timp ce restul membrilor o susţin pe ea.

„La Constanţa, deşi preşedintele a semnat moţiunea pentru Blaga, organizaţia jumătate e cu noi, la Galaţi oamenii au protestat în stradă, la Vrancea conducerea interimară pusă de Blaga a desfiinţat, a demis toată conducerea PDL Focşani pentru că preşedintele şi-a permis să-l critice pe Blaga când şi-a prezentat moţiunea. La Vâlcea, preşedintele îl susţine pe Blaga, dar e singur”, a afirmat Udrea pentru Mediafax.

Elena Udrea a adăugat că are semnale că alegerile nu vor fi organizate corect în PD.

„Consider că alegerile nu sunt organizate corect, dacă vor continua aşa, am cerut comisiei de organizare să ne prezinte listele de delegaţi, pentru că există o decizie a consiliului naţional de comunicare ca atunci când mergem în organizaţii să fie prezenţi cei care vor veni la CNC. Dacă aici vin oameni care nu votează e lipsit de logică, am cerut comisiei care-l susţine pe Blaga să ne prezinte listele, dar au refuzat. E o dovadă de neîncredere a susţinătorilor lui Blaga că va câştiga alegerile, de asta se merge cu măsuri care încalcă deciziile luate de forurile statutare ale partidului", a mai spus Elena Udrea.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri