Dragnea îl acuza pe Hellvig că e în spatele protestelor anti-PSD: Credeţi că SRI doarme?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni seara la Antena 3 despre mitingurile PSD de la Iaşi şi Galaţi, explicând că a „fost greu” să-i reţină pe simpatizanţi să nu riposteze. Totodată, Dragnea îl acuză pe directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), Eduard Hellvig, că ar fi avut un rol de jucat în privinţa protestelor faţă de social-democraţi.

Despre mitingul de la Iaşi, Dragnea a declarat că a „fost greu” să-i reţină pe simpatizanţii PSD să nu riposteze la protestatari.

„A fost greu ca niciun simpatizant să nu riposteze. Majoritatea din autocar au vrut să iasă.(...) Când ies 30.000 să riposteze la câteva zeci rezultatul e previzibil”, a precizat liderul PSD.

Acesta din urmă a mai adăugat apoi că la violenţe au participat simatizanţi USR, PNL, dar şi persoane din Pro România, care au „aceeaşi violenţă în limbaj”.

„Doamna «Chichirău» era la Iaşi şi bătea nişte oameni în vârstă. (...) Dacă vor o ţară plină de violenţă, să-i voteze pe ei. (...) Nişte tineri injectaţi de la USR sunt de vină. (...) Fiecare dintre cei violenţi beneficiază de pe urma programului de guvernare PSD”, a adăugat Dragnea.

Preşedintele PSD a mai precizat apoi că „puterea adevărată” din ţară este deţinută de Klaus Iohannis şi că principalul actor din spatele protestelor împotriva PSD este SRI.

„Puterea adevarată din România o ţine Iohannis cu cei din Statul Paralel”, a mai declarat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite