„Deputatul AKM”, după ironiile lui Titus Corlăţean: Nu mai suport reacţii ale unor colegi despre care nu ştiu când şi-au făcut facultăţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a comentat, luni, într-o intervenţie telefonică la B1TV,  declaraţia lui Titus Corlăţean, potrivit căreia PSD ar trebui să renunţe „la peremisme” şi la „stilul mitralieră”.

Cătălin Rădulescu, cunoscut şi ca „Deputatul AKM” sau „Deputatul Mitralieră”, a reacţionat după ironiile pe care le-a avut la adresa sa senatorul Titus Corlăţean. 

„E opinia personală a dânsului, eu mi-am spus opinia mea. Am vrut numai să reamintesc că din 2013 până în 2016, când noi am participat la alegeri şi am scos un scor de 48%, scorul de 48% s-a scos cu stilul ăsta „mitralieră”, cum spune dânsul”, a afirmat deputatul PSD pentru B1TV.

Întrebat dacă ar de gând să se retragă din politică, social-democratul a precizat: „Nu am luat o hotărâre acum, dar nici nu mai suport astfel de reacţii ale unor colegi care nu ştiu când şi-au făcut facultăţile, ce studii au sau cum au fost promovaţi în partidul ăsta. Ca să vadă dacă Cătălin Rădulescu este iubit în partid, ar trebui să vină să întrebe primarii. Dânsul să-şi vadă de treaba dânsului acolo unde este”. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite