Daniel Florea, la Adevărul Live: În Sectorul 5 am văzut şobolani mai mari ca pisicile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Daniel Florea, candidat al PSD pentru Primăria Sectorului 5, vorbeşte, marţi, de la 13.00, la „Adevărul Live“ despre alegerile locale din iunie, programul său politic şi încercarea de a câştiga un sector al Capitalei unde favoritul este un politician cu probleme de integritate.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Rămâi pe adevarul.ro pentru principalele declaraţii

Despre Marian Vanghelie

DIn câte ştiu eu acesta strânge semnături şi pentru sector şi pentru Primăria Generală Nu cred că va lua un număr semnificativ de voturi de la PSD. Potrivit cercetărillor sociologice, Vanghelie nu va influenţa rezultatul alegerilor de la Sectorul 5. Mie nu mi-a displăcut Marian Vanghelie. Am avut o relaţie normală, profesională. PSD are în prezent la Sectorul 5 o echip unită şi o echipă numeroase. Mai ales numeroasă.

Despre problemele din sector

Sunt câteva lucruri extrem de importante. În primul rând, curăţenia. În al doilea rând, anveloparea termică a blocurilor. De asemenea, importantă este şi siguranţa cetăţeanului. E vorba de percepţie. Oficial, Sectorul 5 este cel mai sigur sector din Bucueşti. Asta pentru că în acest sector uneori lucrurile sunt rezolvate între ei.

Despre sărăcie

Până acum nu au existat programe integrate în sector. Accesarea de fonduri a fost făcută pentru programe punctuale. Acum, ne vom uita la programe integrate. Putem accesa fonduri la un nivel mai mare şi cu un grad de rambursare mai mic. Lucrările vor fi făcute de oameni din Sectorul 5. Lucrurile care se pot face imediat sunt curăţenia şi siguranţa. Anveloparea va dura mai mulţi ani. Întra-devăr, e greu de rezolvat şi problema curăţeniei. Ştiţi, am văzut şobolani mai mari ca pisicile. Nu mi-a venit să cred acest lucru.

Despre campanie

Toţi contracandidaţi sunt oameni cu scaunul la cap, oameni rezonabili. Însă, au apărut nişte articole în ziar. În fine, noi o să facem o campanie pozitivă. Noi avem deja desemnate zonele. Noi o să mergem pe fiecare stradă din fiecare cartier. Vom avea o campanie tinerească. Eu o să merg cu fiecare din aceste echipe pe teren. O să fie o campanie activă în toate zonele din sector.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite