Daniel Constantin, despre noul său partid: Pro România e născut din emoţie. Nu ne întoarcem împotriva Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Daniel Constantin. FOTO Sever Gheorghe
Deputatul Daniel Constantin. FOTO Sever Gheorghe

Deputatul Daniel Constantin a declarat, într-un interviu acordat Agerpres şi publicat sâmbătă, că noua sa formaţiune, Pro România, este un proiect născut din emoţie, un partid de centru, cu „accente patriotice“, care susţine Guvernul Grindeanu.

„E un proiect care s-a născut aşa, dintr-o emoţie, nu a fost un proiect planificat, nu este un proiect care are aşa etape foarte clare. Dar pot să vă spun că emoţia, ambiţia, determinarea care a caracterizat oamenii în această perioadă, toate acestea au făcut să se nască un proiect frumos care are ambiţii foarte mari. Nu suntem oameni, vorbesc de parlamentari, care mâine să se întoarcă împotriva Guvernului. Trăim în această ţară şi îmi doresc foarte mult ca Sorin Grindeanu care conduce Guvernul să reuşească pentru a fi bunăstare, pentru a avea pensii, salarii, pentru a avea o viaţă mai bună, o societate mai dezvoltată“, a declarat Daniel Constantin penru Agerpres, poziţionându-se astfel în sfera susţinătorilor lui Grindeanu. 

Constantin spune că este un proiect de viitor care, în acest moment, „deranjează", având în vedere că au apărut „atâtea supoziţii" în legătură cu el. Luni va fi lansat acest proiect, iar, apoi, vor putea fi puse siglele partidului în aproape toate judeţele, anunţă Constantin, fost vicepremier şi fost copreşedinte ALDE.

Constantin îl critică în interviu pe preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, spunând că speră ca, la un moment dat, acesta „să intre în istoria politicii româneşti“ şi avertizează că acesta „va sacrifica ALDE pentru obiectivul de a candida la viitoarele alegeri prezidenţiale“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite