Dacian Cioloş: Mie încă nu îmi e foarte clar cine şi cum decide în PNL. Probabil că au negociat mai mult cu PSD şi fac acum un joc de glezne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dacian ciolos foto inquam photos ilona andrei
dacian ciolos foto inquam photos ilona andrei

Copreşedintele USR PLUS spune că nu este clar „cine şi cum decide” la PNL în ceea ce priveşte soluţiile pentru viitorul guvernării şi implicit ieşirea din criza politică actuală, în contextul în care Executivul este ameninţat de două moţiuni de cenzură. „Văd un fost preşedinte foarte supărat de ce s-a întâmplat acolo”, spune liderul.

„Mie încă nu îmi e foarte clar cine şi cum decide în PNL”, a declarat Dacian Cioloş la Europa FM, fiind întrebat ce simte în ceea ce priveşte dorinţa premierului de a reveni la formula iniţialăn a coaliţiei de guvernare, cea cu USR PLUS. 

Copreşedintele USR PLUS a completat: „evident că există un Birou Politic, există un preşedinte, văd pe de altă parte un fost preşedinte foarte supărat de ce s-a întâmplat acolo, cu tot felul de ameninţări, care ştiu că are în spate şi parlamentari care îl susţin. Deci, încă mie nu îmi e clar de fapt cine ce decide şi ce vrea PNL. Pentru că dacă vrea o majoritate, există două posibilităţi. Refacerea coaliţiei, dar nu să stea într-un singur om, că nu e rezonabil sau alternativa să negocieze cu PSD. Probabil că au negociat mai mult cu PSD şi fac acum un joc de glezne”. 

În acelaşi context liderul spune că se aşteaptă la orice de la PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite