Crin Antonescu: „La ICR nu a existat o alocare politică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu a fost invitat joi seară la emisiunea „Jocuri de putere“, de la Realitatea tv, unde a vorbit despre Andrei Marga, fostul presedinte ICR, dar şi despre relaţia cu Partidul Conservator.

întrebat despre relaţia pe care o are acum cu Partidul Conservator, Crin Antonescu a spus că este una „normală“: “Eu am fost puţin surprins de declaraţia colegului meu, Bogdan Ciucă, dacă a vrut sa exprime o nemulţumire sau nu, oricum cred că vom primi lămuriri concrete din partea PC în curand“, a declarat acesta. 

Legat de retragerea din funcţie a lui Andrei Marga, una dintre cele mai puternice voci care a criticat regimul lui Băsescu, Crin Antonescu a precizat: „Admiraţia mea pentru Marga nu are cum să se diminueze, admiraţia pentru carturarul Andrei Marga. La ICR nu a existat o negociere sau o alocare politică. Domnul Marga nu a fost propus sau susţinut de PSD pentru postul de la ICR. în fruntea acestei instituţii nu trebuie susţinut un om pe criterii politice. Dacă Marga s-a retras din aceasta funcţie, nu este o funcţie a PSD-ului sau a altui partid.“

Crin Antonescu adaugă că susţinerea politică din Senat pentru Andrei Marga a incetat să existe, motivand decizia pe care a luat-o fostul presedinte al Institutului Cultural Roman.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite