Ciuc─â: Pre┼úurile la carburan┼úi au sc─âzut, ├Än perioada urm─âtoare ANPC, ANAF ┼či Consiliul Concuren┼úei s─â urm─âreasc─â situa┼úia din teren ┼či s─â ia m─âsuri imediate

0
0
Declaraţii Nicolae Ciucă - reducere cost combustibili - 23 iun 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuc─â FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciuc─â subliniat ├«ntr-un mesaj transmis pe Facebook c─â, ÔÇ×├«n perioada urm─âtoare, este obligatoriu ca ANPC, ANAF ┼či Consiliul Concuren┼úei s─â urm─âreasc─â situa┼úia din teren ┼či s─â ia m─âsuri imediateÔÇŁ.

ÔÇ×Pre┼úurile la carburan┼úi au sc─âzut, este o realitate care se vede ├«n diminea┼úa aceasta ├«n benzin─ârii. ├Än perioada urm─âtoare, este obligatoriu ca ANPC, ANAF ┼či Consiliul Concuren┼úei s─â urm─âreasc─â situa┼úia din teren ┼či s─â ia m─âsuri imediate. Institu┼úiile au acum un cadru legal, au instrumentele care le permit interven┼úia: ordonan┼úa de urgen┼ú─â ├«n ceea ce prive┼čte compensarea ┼či ordonan┼úa anti-specul─âÔÇŁ, a scris premierul Ciuc─â pe Facebook.

Premierul a mai ar─âtat c─â, ÔÇ×pentru transportatori, este deja ├«n vigoare schema de ajutor care compenseaz─â adi┼úional parte din pre┼úul litrului de carburant, program cu o valoare de 60 milioane de euroÔÇŁ.┬á

┼×eful Executivului a mai explicat c─â ÔÇ×prin acest pachet de m─âsuri, am evitat penuria ┼či ra┼úionalizarea carburantului - a┼ča cum se ├«nt├ómpl─â deja ├«n alte state - ┼či am generat o sc─âdere a pre┼úului pe care bugetul de stat s─â o poat─â sus┼úine f─âr─â a afecta masiv alte sectoare. Avem unul dintre cele mai sc─âzute pre┼úuri la carburant din Europa ┼či trebuie s─â r─âm├ón─â a┼čaÔÇŁ.

OUG privind compensarea cu 50 de bani a preţului la carburanţi a intrat în vigoare în această noapte.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite