Cioloş: Suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Noul preşedinte al USR PLUS a declarat că partidul din care face parte este singura formaţiune care poate asigura continuarea reformelor astfel încât să poată fi implementate reformele.

„În afara USR PLUS nu cred că mai există alt partid care să creadă în modernizarea ţării cu atâta putere şi convingere. Avem două profile de membri: cei de la un click distanţă şi cei pentru care clik-ul este la distanţă”, a declarat la începutul discursului său Dacian Cioloş. 

Eurodeputatul a punctat faptul că procesul de fuziune al partidului s-a încheiat şi toţi pot observa că sunt o formaţiune unită. „Discuţiile de acum încolo cu PNL vor trebuie să fie pragmatice şi factuale. Suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR. E singur asoluţie pe care o văd. Pentru 2024 trebuie să ne propunem să câştigăm prezidenţialele şi parlamentarele”, a mai afirmat Cioloş. 

Noul preşedinte al USR PLUS a lansat atacuri către toate formaţiunile, fie că sunt foste partenere de guvernare, fie că sunt colaboratoare la moţiunea de cenzură. „Vedeţi cum PSD se pregăteşte să acapareze întreaga putere speculând incapacitatea politică a PNL. Extrema dreaptă se pregăteşte să arunce totul în aer. Azi decidem dacă începem construcţia unui partid mare capabil să bată toate celelalte forţe politice. Trebuie să deschidem filiale cât mai multe”, a conchis Dacian Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite