Ciolacu, la încheierea misiunii ambasadorului din Israel în România: Unul dintre cei mai activi şi sinceri susţinători pe care îi are ţara noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ciolacu saranga facebook

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a discutat, miercuri, cu ambasadorul Israelului în România, David Saranga, cu ocazia încheierii misiunii sale în ţara noastră. Şeful social-democrat a explicat că ambasadorul a fost „un model şi o sursă de inspiraţie pentru ceea ce înseamnă comunicarea modernă şi eficientă”.

„Ambasadorul David Saranga este unul dintre cei mai activi şi sinceri susţinători pe care îi are România în acest moment.

I-am mulţumit astăzi, cu ocazia încheierii misiunii de Ambasador al Israelului în România, pentru toată activitatea depusă în mandatul său, dar şi pentru faptul că a fost un model şi o sursă de inspiraţie pentru ceea ce înseamnă comunicarea modernă şi eficientă”, a scris Ciolacu pe Facebook. 

Şeful PSD a mai transmis că România a câştigat un prieten în persoana lui David Saranga. „Deşi ne pare rău că pierdem un Ambasador de excepţie, ne bucurăm să ştim că românii au câştigat un mare prieten pentru totdeauna”, a mai arătat Ciolacu. 

Premierul Nicolae Ciucă l-a primit, marţi la Palatul Victoria, pe ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga, în vizită de rămas bun, la încheierea misiunii sale în România. Întrevederea a constituit ocazia pentru a trece în revistă stadiul relaţiilor bilaterale, realizările în domeniul cooperării militare, în domeniul securităţii, al sănătăţii şi al economiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite