Ciolacu, întâlnire de urgenţă cu Însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în Români: Acest atac va trebui să primească un răspuns pe măsură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inquam Photos/ Ilona Andrei
Inquam Photos/ Ilona Andrei

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a dat asigurări că Parlamentul României va susţine toate demersurile statului privind gestionarea crizei, în contextul invaziei din Ucraina, „inclusiv în ceea ce priveşte asistenţa şi sprijinul umanitar pe care ţara noastră le va acorda Ucrainei”.

„Am avut o întâlnire de urgenţă cu Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei în România, domnul Paun Rohovei, în contextul situaţiei generate de agresiunea Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei”, a informat Marcel Ciolacu pe Faceebook. 

Preşedintele PSD a transmis că „ce se întâmplă acum în Ucraina este o adevărată dramă, iar acest atac iraţional şi disproporţionat al Rusiei va trebui să primească un răspuns pe măsură din partea comunităţii democratice internaţionale”. 

„Parlamentul României va susţine toate demersurile statului român în gestionarea acestei crize, inclusiv în ceea ce priveşte asistenţa şi sprijinul umanitar pe care ţara noastră le va acorda Ucrainei. Suntem pe deplin solidari cu Ucraina, cu cetăţenii ucraineni şi cu românii care trăiesc acolo”, a mai transmis social-democratul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite