Ciolacu, de ziua NATO: De la începutul pandemiei, NATO a acordat sprijin membrilor prin transporturi, donaţii de echipamente şi produse medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu. FOTO Shutterstock
Marcel Ciolacu. FOTO Shutterstock

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj de mulţumire către NATO, cu ocazia zilei acestei organizaţii în România, fiind subliniat faptul că de la începutul pandemiei partenerul strategic al ţării noastre a sprijinit eforturile anti-COVID-19 prin transporturi, donaţii de echipament şi produse medicale esenţiale, dar şi prin ajutorul pentru combaterea ştirilor false.

„De 17 ani, România face parte din cea mai de succes alianţă din istoria omeririi - Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, ce asigură securitatea a peste 1 miliard de cetăţeni. Acest obiectiv naţional realizat în timpul guvernării Năstase a făcut ca astăzi România să fie un aliat important şi influent în cadrul NATO, reprezentând un pilon de bază al securităţii din regiunea Mării Negre şi a flancului Estic. Acest fapt este reflectat şi de faptul că funcţia numărul 2 în organizaţie - Secretarul General Adjunct- este reprezentată cu mândrie de un român, dl. Mircea Geoană”, a scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu. 

Liderul PSD a subliniat modul în care au acţionat cei din NATO la nivelul organizaţiei: „De la începutul pandemiei, NATO a acordat sprijin membrilor şi aliaţilor săi prin transporturi şi donaţii de echipamente şi produse medicale esenţiale, dar şi prin contracararea campaniilor destinate dezinformării din partea actorilor statali şi non-statali externi, asigurându-se că această criză sanitară nu devine şi una de securitate. De Ziua NATO în România, îmi exprim susţinerea faţă de permanenta adaptare a organizaţiei şi membrilor săi la provocările cauzate de evoluţiile politice, economice şi tehnologice la nivel global”, a conchis Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite