Cinci deputaţi PPDD au fost excluşi din partid. Fenechiu: Nepoata Mareşalului şi gaşca ei de abonaţi la sinecurile furnizate de Ponta sa rămână la ciolan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Daniel Fenechiu a scris, miercuri, pe Facebook că cinci deputaţi PPDD au fost excluşi din partid, în urma unei şedinţe a Biroului Naţional de Coordonare, întrunit la miez de noapte. Decizia a venit la câteva ore după ce deputaţii PPDD au decis să-l readucă pe Daniel Fenechiu în fruntea grupului PPDD din Camera Deputaţilor şi să denunţe pactul cu PSD.

“Noaptea trecută a fost "noaptea minţiii" în PPDD...Obscurul Birou Naţional de Coordonare al partidului, întrunit la miez de noapte- ca huhurezii, a decis să mai dea o lovitură de graţie partidului, excluzând din partid majoritatea deputaţilor care au înţeles că PPDD-ul n-a fost niciodată altceva decât SRL-ul lor...Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ştefan Dalca, Gabriela Anghel şi Mihai Deaconu au plătit cu calitatea de membru, faptul ca şi-au permis sa aibă coloana vertebrală”, a scris Fenechiu, pe pagina sa de Facebook.

Fenechiu o arată cu degetul pe Simona Mann, liderul PPDD, pentru situaţia dezastruoasă din partid. 

“În definitiv, nimic nou...Important este ca nepoata Mareşalului şi gaşca ei de abonaţi la sinecurile furnizate de Ponta sa rămână la ciolan...Chiar daca rămân singuri în partid...Să aibă ştampila şi să poată vorbi de amintirile transformate în cosmar...Din păcate pentru ei, nu va fi aşa...Sfârşitul lor e mult mai aproape decât îşi imaginează”, a conchis deputatul.

Ce se întâmplă în PPDD

Între parlamentarii PPDD şi conducerea executivă a partidului, asigurată de Dan Diaconescu şi Simona Mann, există neînţelegeri mai vechi. Surse din PPDD au declarat pentru stiripesurse.ro că excluderea celor cinci parlamentari are la bază mai multe motive. Unul dintre acestea îl reprezintă negocierile cu PNL, în noaptea prezidenţialelor. Un alt motiv este starea de nemulţumire faţă de liderul PPDD, Simiona Mann, care nu mai este dorită în fruntea partidului. De altfel, la scurt timp după alegeri, deputaţii Daniel Fenechiu şi Tudor Ciuhodaru au cerut demisia Simonei Mann şi organizarea unui congres. 

Deşi în luna septembrie şi-a dat demisia din PPDD, deputatul Daniel Fenechiu ar fi fost reales ieri lider al grupului PPDD din Camera Deputaţilor. Revenirea lui Fenechiu a fost anunţată astăzi, în debutul şedinţei de plen, de deputatul Tudor Ciuhodaru, deşi Valeriu Zgonea i-a atras atenţia că nu este firesc acest anunţ, întrucât Fenechiu nu mai este membru PPDD.    

La mijlocul lunii noiembrie, deputaţii PPDD au anunţat că renunţă la colaborarea cu conducerea partidului şi, în acelaşi timp, au cerut organizarea unui congres „urgent” pentru desemnarea unei noi conduceri. „Noi, parlamentarii PPDD, declarăm că rămânem membri PPDD şi vom milita pentru ca acest partid să urmeze calea sănătoasă şi corectă, aceea de a fi vocea poporului şi de a lucra pentru popor“, se arată într-un comunicat de presă. 

Parlamentarii PPDD reproşau conducerii că a transformat „un partid de 15% într-un partuduleţ care, la ultimele confruntări electorale, nu a reuşit să atingă nici măcar pragul electoral de 5%. 

Citeşte şi:

Parlamentari PPDD, daţi afară prin e-mail. Tudor Ciuhodaru şi Daniel Oajdea, vinovaţi că refuză pactul cu PSD

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite