Parlamentarii PPDD s-au revoltat: Renunţăm la colaborarea cu conducerea partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 14 deputaţi ai PPDD au anunţat miercuri că renunţă la colaborarea cu conducerea partidului şi, în acelaşi timp, au cerut organizarea unui congres „urgent” pentru desemnarea unei noi conduceri.

„Noi, parlamentarii PPDD, declarăm că rămânem membri PPDD şi vom milita pentru ca acest partid să urmeze calea sănătoasă şi corectă, aceea de a fi vocea poporului şi de a lucra pentru popor“, se arată într-un comunicat de presă. 

Parlamentarii PPDD reproşează conducerii că a transformat „un partid de 15% într-un partuduleţ care, la ultimele confruntări electorale, nu a reuşit să atingă nici măcar pragul electoral de 5%. 

„Am constatat, de-a lungul anilor, că am fost mereu puşi în faţa deciziilor deja luate“, mai susţin parlamentarii PPDD.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a precizat, pentru Mediafax, că grupul parlamenatr al PPDD cere demisia conducerii partidului pentru alianţa cu PSD şi pentru celelalte deczii „greşite” care au dus la eşecuri electorale şi care nu sunt asumate de nimeni.

Citeşte şi:

Senatul îi lasă din braţe pe Ecaterina Andronescu şi pe Şerban Mihăilescu. DNA poate începe urmărirea penală

Senatorii au votat astăzi pentru începerea urmării penale a Ecaterinei Andronescu, cu 73 de voturi „pentru“ şi 62 de voturi „împotrivă“. Senatul a votat la fel şi în cazul senatorului UNPR Şerban Mihăilescu, acuzat şi el de fapte de corupţie în dosarul Microsoft.

„Marţea albă“ din Parlament. PSD nu s-a vindecat de microbul micilor furtişaguri

Camera Deputaţilor a dat aviz pozitiv pentru arestarea deputaţilor PSD Ioan Adam şi Ion Diniţă, dar şi a liberalului Mircea Roşca, deşi, pe ultimul, deputaţii PSD l-au apărat în comisia Juridică, pentru a-l pune într-o ipostază delicată pe Klaus Iohannis

Crin Antonescu, prima apariţie după alegerile prezidenţiale: Victor Ponta este un om politic distrus

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a declarat marţi seară la Realitatea TV că premierul Victor Ponta "este distrus politic".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite