Ca de la fost premier la viitor vicepreşedinte. Viorica Dăncilă o felicită pe Kamala Harris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă, fost premier al României
Viorica Dăncilă, fost premier al României

Fostul premier Viorica Dăncilă a felicitat-o pe Kamala Harris pentru victoria obţinută la alegerile prezidenţiale din SUA. Kamala Harris va fi vicepreşedintele SUA în administraţia Biden.

„Alegeri istorice în Statele Unite ale Americii: împreună cu Joe Biden, viitorul preşedinte, americanii au ales prima femeie vicepreşedinte din istoria ţării – Kamala Harris! E un pas foarte important pentru participarea în politică a femeilor din America şi din toată lumea, o nouă dovadă a rolului în creştere al femeilor în conducerea ţărilor lumii.

Felicitând viitorii lideri ai Statelor Unite, am toată încrederea că relaţiile româno-americane vor continua să se îmbunătăţească sub noua administraţie americană”, a scris fostul premier Viorica Dăncilă pe Facebook. 

Într-un interviu pentru Adevărul, fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că victoria lui Joe Biden aduce, pentru România, certitudinea că ”politica de recunoaştere a riscurilor de securitate de la Marea Negră şi consolidarea Flancului Estic va fi dusă în continuare”. Traian Băsescu, care a avut o relaţie apropiată cu Joe Biden, susţine că noul preşedinte al SUA e interesat să descopere România.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite