Bogdan Huţucă: Cât ai zice ciolan, colegii de la ALDE au trădat constănţenii şi s-au întors la PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce liderii ALDE Constanţa ar fi decis alături de PNL şi PMP ca banii de la Consiliul Judeţean să fie împărţiţi conform nevoilor de judeţ şi nu politic, deputatul PNL, Bogdan Huţucă afirmă că „minunea a durat doar trei zile” şi că „atât au avut nevoie presediştii pentru a-i cumpăra pe reprezentanţii ALDE”.

„Liderii ALDE Constanţa au stabilit recent, împreună cu PNL şi PMP, ca banii de la Consiliul Judeţean să fie împărţiţi conform nevoilor din judeţ şi nu în funcţie de culoarea politică, aşa cum se întâmplă de zeci de ani. Minunea a durat însă doar trei zile, căci doar de atât au avut nevoie pesediştii pentru a-i cumpăra pe reprezentanţii ALDE”, a afirmat Bogdan Huţucă, şeful PNL Constanţa.

Acesta a mai preciat că la iniţiativa PNL a fost creată o comisia în care au fost invitaţi PMP şi ALDE pentru a discuta despre distribuirea banilor din Consiliul Judeţean în mod transparent în judeţ şi că după ce iniţial au acceptat, reprezentanţii ALDE s-au rîntors la PSD.

„Peste tot în ţară şefii de CJ împart banii discreţionar, în funcţie de culoarea politică a primarilor şi nu în funcţie de nevoile de investiţii. De aceea, PNL Constanţa a organizat o comisie în care a invitat şi PMP şi ALDE, comisie ce avea ca scop distribuirea banilor în mod transparent în judeţ. Din păcate, cât ai zice ciolan, colegii de la ALDE au trădat constănţenii şi au preferat să se întoarcă la PSD dar şi la modul total lipsit de tarnspareţă de împărţire a banilor pubici”, adaugă Huţucă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite