Blaga, ultimatum pentru Preda, Baconschi şi Paleologu: „Vom lua măsuri săptămâna viitoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat astăzi, întrebat despre eventuala excludere din partid a lui Cristian Preda, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu, că decizia se va lua săptămâna viitoare.

După şedinţa de astăzi a Colegiului Director al partidului, Vasile Blaga a fost întrebat dacă s-a discutat despre atacurile unor membri ai PDL la adresa conducerii partidului.

„Noi am spus de fiecare dată: toate la timpul lor. Timpul se apropie, pentru că, dacă nu se simt aşa bine în partid şi, sigur, unii îşi doresc, probabil, din nou demnităţi naţionale şi internaţionale şi îi presează timpul, să ia decizia pe care şi-o doresc cât mai repede cu putinţă în folosul lor şi al partidului“, a răspuns Blaga.

Întrebat dacă acesta este un ultimatum dat lui Cristian Preda, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu, Blaga a precizat: „Nu o spun pentru prima dată, o spun de o lună şi jumătate. Am spus că toate la timpul lor. Concret, unele măsuri le vom lua la Biroul Permanent de săptămâna viitoare“.

Blaga a evitat să precizeze dacă va propune excluderea celor care critică partidul.

„Concret, o să vedeţi exact lunea viitoare ce voi propune. Nu aş vrea să corelaţi acţiunile noastre cu ale altui partid care îşi ia anumite măsuri. Ce face partidul nostru, veţi vedea săptămâna viitoare“, a spus el.
Blaga a adăugat că aceia care ţin la partid au fost duminică la sediu, unde s-au sărbătorit 20 de ani de la înfiinţarea PDL.

„Cei care ţin la partid, o parte din ei, au fost ieri la sediul partidului. Nu văd nicio problemă cu faptul că unul sau altul... Sigur, sunt majori, îşi pot căuta un alt drum în viaţă, dar asta nu va afecta cu nimic mersul PDL“, a spus liderul PDL.

Liderul PDL a mai spus că nu îi va invita pe cei în cauză la şedinţa BPN de lunea viitoare, arătând că toţi cei 300.000 de membri de partid au acelaşi statut, drepturi şi obligaţii. „Nu văd de ce cineva ar trebui să fie tratat într-un mod special faţă de altcineva“, a adăugat Blaga.

Deputatul PDL Theodor Paleologu a scris, pe Facebook, că preşedintele PDL, Vasile Blaga, nu înţelege că ameninţările şi insultele, proferate personal sau prin interpuşi, nu pot duce la consolidarea partidului.

„În continuare Vasile Blaga nu înţelege că ameninţările şi insultele, proferate personal sau prin interpuşi, nu pot duce la consolidarea partidului. Care au fost mesajele de la petrecerea de ziua partidului? «Să plece» (TRU) şi «praful şi pulberea» (Blaga). Câtă inconştienţă!“, a notat Paleologu pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite