Băsescu postează pe Facebook un filmuleţ ca argument împotriva „primirii masive a islamiştilor în Europa”

0
0

Fostul preşedinte Traian Băsescu postează pe Facebook un filmuleţ ce ar fi fost făcut în decembrie 2015 într-un mall din Suedia, în care un grup de tineri care ar fi musulmani distrug ornamentele unui brad de Crăciun. ”Vedeţi filmuleţul şi veţi înţelege de ce sunt împotriva primirii masive a islamiştilor în Europa”, scrie Băsescu.

”Decembrie 2015, un mall din Suedia. Musulmanii pe care îi vedeţi în acest filmuleţ nu sunt terorişti, sunt în Suedia la a doua generaţie. Statul Suedez le-a garantat subzistenţa, dreptul la a-şi prezerva cultura, limba şi obiceiurile. Dar care o fi respectul lor pentru obiceiurile şi tradiţiile populaţiei creştine majoritare care i-a primit, i-a găzduit, i-a ocrotit şi le-a garantat un trai decent?”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

”Ce uşor este ca, dintr-o asemenea haită plină de ură faţă de obiceiurile noastre, să recrutezi terorişti care să pună mâna pe armă şi să tragă.

Vedeţi filmuleţul şi veţi înţelege de ce sunt împotriva primirii masive a islamiştilor în Europa”, adaugă fostul şef al statului.

În filmuleţ se vede cum un grup de tineri între care se află şi femei cu port musulman distrug ornamentele unui brad de Crăciun.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite