Băsescu nu exclude posibilitatea revenirii în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu exclude posibilitatea de a candida la alegerile parlamentare din toamnă, dacă analizele vor arăta că o candidatură a sa ar ajuta partidul să obţină un scor mai mare.

„De regulă în politică am făcut ce a trebuit nu ce am vrut, dacă vreţi să fiu foarte sincer, nu mă tentează activitatea de parlamentar, dar dacă ajungem la concluzia că o candidatura a mea ar ajuta partidul, probabil voi candida“, a spus Traian Băsescu, potrivit Digi 24.

La remarca moderatorului că se va întoarce în Parlament, Băsescu a spus:  „Nu exclud această posibilitate“.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat miercuri, după aprobarea fuziunii cu UNPR, că obiectivul partidului pentru alegerile parlamentare din toamnă este obţinerea a 15-20% din voturile românilor.

Obiectivul este între 15 şi 20 procente pentru toamnă", a spus Băsescu, la finalul reuniunii Congreselor extraordinare ale PMP şi UNPR, în cadrul căreia s-a votat fuziunea celor două partide.

Întrebat dacă este de acord cu profilul de premier al lui Dacian Cioloş, despre care a vorbit liderul UNPR Valeriu Steriu, Băsescu a spus: „Pot fi de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite