Băsescu: Din nefericire pentru Ponta, sunt mai puternic ca niciodată după acest vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a afirmat, duminică noaptea, după referendumul privind demiterea sa, că, din nefericire pentru primul-ministru Victor Ponta, el este mai puternic ca niciodată în urma acestui vot.

"Din nefericire pentru domnul Ponta, sunt mai puternic ca niciodată după acest vot. Domnul Ponta uită că atunci când am fost ales ca preşedinte al României, în decembrie 2009, împotriva mea erau 5,2 milioane de voturi. După trei ani de criză, pot accepta un plus de un milion", a răspuns Băsescu întrebat de un jurnalist străin cum comentează afirmaţiile premierului Victor Ponta potrivit căruia opt milioane de români au votat împotriva preşedintelui suspendat la referendumul de duminică.

Întrebat despre faptul că, la începutul campaniei, spunea că se aşteaptă să fie chemat de Parlament şi să i se spună că va fi demis, chiar dacă CCR nu va valida referendumul, Băsescu a răspuns că astăzi nu crede că acest lucru mai este posibil.

"Constituţional, nu (n.r.- nu mai poate fi chemat de Parlament pentru a fi demis), dar USL ne-a obişnuit să nu respecte Constituţia, dar astăzi nu mai cred că pot face acest lucru", a spus preşedintele suspendat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite