Antonescu, atac la Opoziție: MRU are ”amintiri lăutărești”, Lăzăroiu e o ”comedie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la lansarea candidaţilor USL din Cluj, că adversarilor politici nu le-au mai rămas decât "minciunile" şi "amintirile lăutăreşti" și a subliniat că nicio diversiune nu poate opri USL.

"Lor, adversarilor noştri politici, le-au mai rămas minciunile de zi cu zi, calomniile de zi cu zi şi amintirile lăutăreşti, apărute mai nou. Noi avem de luptat nu cu ei, noi trebuie să ne organizăm, noi trebuie să-i convingem pe toţi compatrioţii noştri că avem ceva de oferit şi de construit împreună, dar lupta noastră este cu viitorul, provocarea noastră este ca, după mulţi ani, după multe decenii, să putem începe construirea unui proiect naţional", a susţinut liderul PNL în faţa militanţilor USL reuniţi la Cluj pentru lansarea candidaţilor la parlamentare.

Liderul PNL face referire la o declarație recentă a președintelui Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, care a povestit pentru revista "Kamikaze" că în tinerețe a cântat pe la nunți și prin restaurante, ca să-și facă bani de buzunar.

Antonescu a mai susţinut că reprezentanţii USL au două secrete pe care nu le ştiu nici Mihai Răzvan Ungureanu, Traian Ungureanu sau Traian Băsescu: "legătura cu oamenii reali, cu oamenii în suferinţă, cu oamenii care vor să muncească" şi <<unitatea şi încrederea>> între liberali, pesedişti şi conservatori".

"Ţara are nevoie de unitate, la 9 decembrie să îi dăm o majoritate mai puternică decât oricând, să îi dăm un prim - ministru mai puternic ca oricând, nu mai îi spun numele pentru că îl ştie toată lumea. Niciun zvon, nicio diversiune, nicio comedie ca Lăzăroiu nu ne poate opri. USL la guvernare, Victor Ponta prim - ministru", a exclamat copreședintele USL.

Diversiunea la care face referire liderul liberal e o declarație de-a lui Sebastian Lăzăroiu, care a susținut, într-un interviu pentru realitatea.net, că, dacă USL va încerca să-l demită din nou pe președintele Traian Băsescu, SUA nu vor mai menține Parteneriatul Strategic, iar UE va retrage dreptul de vot al României.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite