Alianţa USR PLUS, după primele mizerii de campanie: PSD face ce ştie mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure şi să incite la ură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş şi Dan Barna, liderii Alianţei Foto: Inquam
Dacian Cioloş şi Dan Barna, liderii Alianţei Foto: Inquam

Alianţa USR PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe reţelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanţi ai minorităţilor sexuale şi îmbrăcate cu tricouri false USRPLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari. ”Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USRPLUS, iar acţiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii”, arată Alianţa.

„PSD face ce ştie el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure şi să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe reţelele de socializare de membri şi simpatizanţi ai PSD, inclusiv de către candidaţi şi consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, a reacţionat Alianţa USR PLUS, care cere instituţiilor statului să se sesizeze. 

A început campania electorală, au început şi imaginile false despre diferite partide sau candidaţi. Un film în care apar presupuşi membri ai USR-PLUS este distribuit masiv pe internet.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite