Alegeri prezidenţiale 2014. Gabriela Firea: Toţi reprezentanţii PSD-UNPR-PC vor fi prezenţi duminică în secţiile de votare din diaspora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rreprezentanţii PSD-UNPR-PC au anunţat sâmbătă seară că vor vota în cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României în secţiide de votare din străinătate, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, potrivit România TV.

„Partidul Social-Democrat asigură opinia publica asupra faptului că reprezentanţii PSD-UNPR-PC vor fi prezenţi în secţiile de votare din diaspora, pentru a garanta buna funcţionare a procesului electoral.

Respingem ferm orice fel de intoxicare ce susţine contrariul! Este regretabil că cei de la ACL încearcă să confişte în scop electoral tema votului din Diaspora, lansând public informaţii mincinoase.

Avem speranţa că şi ACL se va asigura că reprezentanţii săi vor fi prezenţi în secţiile de votare, tocmai pentru a nu obstrucţiona în vreun fel dreptul tuturor românilor să voteze, a precizat Gabriela Firea.

Duminică, 15 noiembrie, peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi la urne pentru a decide viitorul Preşedinte al României. Conform primului tur de scrutin, în cursa pentru fotoliul prezidenţial au rămas candidatul ACL, Klaus Iohannis, şi cel al PSD, Victor Ponta.

Secţiile de vot urmează să fie deschise la ora 07.00 şi se vor închide la ora 21.00, moment în care vor fi difuzate şi primele exit-poll-uri.

Românii din străinătate au început deja să voteze în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României. Prima secţie de votare deschisă este cea din Noua Zeelandă (Auckland), urmată, conform fusului orar, de cele din Australia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite