Alegeri prezidenţiale 2014. Cum au reacţionat fanii lui Macovei după ce a anunţat că îl susţine pe Iohannis: „Să fie într-un ceas bun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei îl votează pe Klaus Iohannis FOTO Adevărul
Monica Macovei îl votează pe Klaus Iohannis FOTO Adevărul

Fanii de pe Facebook a independentei Monica Macovei au primit cu entuziasm decizia acesteia de a-l susţine pe Klaus Iohannis în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a anunţat, joi, că va semna scrisoarea Monicăi Macovei, în care aceasta şi-a prezentat condiţiile pe care Iohannis ar trebui să le îndeplinească pentru a avea parte de susţinerea ei în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.După anunţul lui Iohannis, Monica Macovei a anunţat că îl va susţine şi vota pe Klaus Iohannis în turul II al alegerilor prezidenţiale şi că îi îndeamnă pe votanţii săi să procedeze la fel.

Redăm mai jos reacţiile simpatizanţilor lui Macovei, transmise pe pagina de Facebook a acesteia:

„Serios? A semnat? Daca da, il votez ...

„Doamne, sa fie intr-un ceas bun. Ati facut o mutare de geniu“

„Doamna Macovei v-am votat cu toata inima, principiile dumneavostra m-au facut sa fac asta , daca ele se regasesc si in pachetul de ideii ale domnului Iohanis ma bucura foarte mult . Va multumesc!

„Sa votam toti Klaus Iohannis si astfel sa salvam Romania de la dezastru. E singura noastra sansa sa scapam de PSD, partidul mafiot care a adus Romania in faza finala a saraciei. Ei au distrus si au jefuit Romania, timp de 25 de ani. Ajunge! Trebuie sa oprim jaful. Putem opri jaful si distrugerea tarii, doar impiedicandul pe Ponta actual prim ministru si lider al PSD, sa ajunga presedintele Romaniei. Dragi romani pe data de 16 Noiembrie in turul doi al alegerilor prezidentiale sa votam toti KLAUS IOHANNIS“

„Bravo Monica! Pozitia ta este esentiala pentru ca Johannis are nevoie de sprijinul tau. Pe scurt: numai un idiot ar putea sa se situeze de partea unui "plagiator cu diploma", a unui incult (ca sa ma exprim elegant) aflat de partea hotilor si a ticalosilor care si-au adus din plin aportul la distrugerea acestei tari... Nu zic ca altii au fost "sfinti". Dar, totusi, vorbim despre CAMPIONII RAULUI! Daca mai exista in noi un dram de constiinta (ca romani) ar trebui sa ne mobilizam si sa incercam sa schimbam ceva... Chiar daca asta ar insemna ACUM sa alegem "raul mai mic".... Nu cred ca aceasta tara si-a pierdut de tot flerul si instinctul de autoconservare!

„Daca Monica a declarat ca nu vrea sa faca parte din Guvern, cum va putea Iohannis sa aplice Decalogul fara o putere executiva ca Monica?

“Romania lucrului bine facut …” -incepe cu Semnatura lui Klaus Johannis la solicitarea Acordului lui Monica Macovei privind garantarea Statului de Drept !“

„Votam Dl. Klaus Iohannis !!!“

„Asteptati sa semneze..

„Neamtul e roman de al nostru

Citeşte şi:

Alegeri prezidenţiale 2014. Cerinţele Monicăi Macovei pentru a-l susţine pe Iohannis în turul II

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidenţiale, îi transmite candidatului ACL,, Klaus Iohannis condiţiile în care îl va susţine în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Alegeri prezidenţiale 2014.Klaus Iohannis acceptă condiţiile Monicăi Macovei. „Victor Ponta este un pericol pentru democraţia din România“

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a anunţat, joi, că va semna scrisoarea Monicăi Macovei, în care aceasta şi-a prezentat condiţiile pe care Iohannis ar trebui să le îndeplinească pentru a avea parte de susţinerea ei în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite