Adrian Ţuţuianu îi răspunde „deputatului AKM“: Voi cere excluderea sa din PSD şi îl voi da în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a declaratncă va propune, la următoarea şedinţă a BPN, excluderea lui Cătălin Rădulescu din partid şi că îl  va da în judecată pe acesta, pe fondul acuzaţiilor potrivit cărora Ţuţuianu ar fi acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul PSD.

„O să-l dau şi în judecată, pentru că nu mai accept să mă terfelească nimeni. Deocamdată el s-a exprimat. Nu ştiu cine l-a pus. Aceasta este altă poveste. Este o aiureală pur şi simplu. Nu are niciun fel de suport în realitate. Luni o să cer politic, în cadrul Biroului Permanent Naţional, dacă are loc, preşedintelui partidului să mă informeze şi pe mine dacă există o asemenea situaţie. Dacă există, atunci înseamnă că un serviciu secret a acţionat nelegal, pentru că nu ai voie să interferezi în viaţa unui partid politic, iar dacă nu există, atunci o să-l rog să spună public lucrul acesta şi să-l sancţionăm pe Rădulescu", a declarat Adrian Ţuţuianu pentru Mediafax.

Întrebat ce sancţiune va propune pentru Cătălin Rădulescu, Adrian Ţuţuianu a spus că o ceară excluderea acestuia din partid. „Eu o să cer excluderea din partid, nimic altceva. Nu poţi să faci asemenea acuzaţii, pentru că ele sunt de o gravitate extremă. Afectează şi persoana, afectează şi serviciile din România. Dar, în plan personal, mă voi întâlni cu domnul Rădulescu la tribunal", a completat senatorul PSD.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite