Mai bine arestată decât surprinsă cu amantul. Cum a procedat o femeie din Germania când partenerul ei s-a întors mai devreme acasă

Mai bine arestată decât surprinsă cu amantul. Cum a procedat o femeie din Germania când partenerul ei s-a întors mai devreme acasă

FOTO 123 RF

Un amant ascuns în dulap, o ceartă domestică, o primă intervenţie a poliţiei soldată cu o dublă arestare şi o doua intervenţie a forţelor de ordine provocată de disperarea amantului rămas captiv. Aşa se poate rezuma situaţia provocată de o femeie din oraşul german Bremerhaven, îngrozită de gândul că partenerul ei oficial ar putea afla că îl înşală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întâmplarea i-a uimit până şi pe poliţişti, obişnuiţi cu situaţii ieşite din comun.
 
Luni, un purtător de cuvânt al forţelor de ordine din Bremerhaven (nordul Germaniei) a povestit cum au decurs lucrurile.
 
O femeie în vârstă de 38 de ani, care avea o relaţie stabilă cu un bărbat, a venit acasă în absenţa acestuia cu un altul. Şi intenţiona să-şi petreacă întregul weekend cu noul iubit.
 
Numai că, spre surprinderea ei, partenerul ei de viaţă s-a întors mai repede decât anticipa ea. Astfel, duminică dimineaţa, bărbatul a sunat la uşă.
 
Disperată, femeia i-a spus amantului să se ascundă în dulap şi a iscat o ceartă în toată regula cu partenerul ei de viaţă. Cum discuţia în contradictoriu a fost mai degrabă un concert de urlete, vecinii au chemat imediat poliţia. 
 
În primă fază, oamenii legii au încercat să-i calmeze pe cei doi, însă nu au reuşit. Dimpotrivă. Aceştia au devenit tot mai furioşi, vărsându-şi nervii pe poliţişti. Ca urmare, reprezentanţii forţelor de ordine au decis să-i ducă la secţie.
 
Numai că amantul rămăsese în dulap. La un moment dat, în contextul în care în casă se făcuse linişte deplină, acesta şi-a făcut curaj şi a ieşit. A văzut că e singur şi a vrut să plece. Dar, spre marea lui uimire, nu a reuşit să iasă din apartament, întrucât uşa era încuiată şi, desigur, el nu avea chei.
 
Disperat, a sunat câţiva prieteni rugându-i să vină să spargă uşa şi să-l elibereze. Când „salvatorii“ s-au prezentat la apel, vecinii, din nou vigilenţi, au sunat la poliţie, reclamând că nişte necunoscuţi încearcă să intre prin efracţie în apartamentul respectiv. Când forţele de ordine au venit la faţa locului, au înţeles de la ce pornise, de fapt, întregul scandal.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, citat de dpa, femeia a vrut să-şi ţină ascunsă aventura „cu orice preţ“. A considerat că este mai bine să fie arestată decât să fie prinsă de partenerul ei în timp ce îl înşală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările