Corpul unui bărbat mort în apartamentul său din Oslo a fost găsit după 9 ani. Cum şi-au dat seama poliţiştii care a fost momentul decesului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Potrivit autorităţilor norvegiene, un bărbat care a murit în apartamentul său din Oslo a fost descoperit de administrator abia după 9 ani. Bărbatu, în vârstă de peste 60 de ani, locuia singur, iar vecinii au crezut că s-a mutat atunci când nu l-au mai văzut.

Trupul bărbatului a fost găsit de administratorul care venise cu poliţia pentru a deschide uşa apartamentului şi a efectua lucrări de întreţinere.

Poliţia crede că bărbatul a murit în aprilie 2011, semnele care arată acest lucru fiind o cutie de lapte şi o scrisoare care au fost găsite în apartamentul lui, conform Mediafax. Autopsia a arătat că bărbatul a murit din cauze naturale.

Pensia sa a fost întreruptă în anul 2018, când Administraţia Norvegiană pentru Muncă şi Asistenţă Socială (NAV) nu a putut lua legătura cu el, dar facturile sale au continuat să fie plătite automat din contul său bancar.

Inspectorul de poliţie din Oslo, Grete Lien Metlid, a declarat că ea şi colegii ei au analizat atent situaţia bărbatului de a nu fi găsit de nimeni în toţi cei 9 ani. „Acesta este un caz special şi ne-a făcut să ne punem întrebări despre cum s-ar putea întâmpla. Pe baza imaginii pe care o avem, el a fost evident o persoană care a ales să aibă puţin contact cu ceilalţi”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite