Cadou de Valentine's Day pentru fostul iubit: Poţi să dai numele acestuia unui gândac sau şoarece

Cadou de Valentine's Day pentru fostul iubit: Poţi să dai numele acestuia unui gândac sau şoarece

Cei de la Grădina Zoologică din San Antonio au reuşit să facă o glumă destul de ciudată

O grădină zoologică din SUA se promovează printr-o campanie inedită. Astfel, de Valentines Day, doritorii pot da numele fostului partener sau partenenere unui gândac sau şoarece care va fi dat ca hrană unor animale mai mari.

Grădina Zoologică din San Antonio a oferit un cadou inedit doritorilor pentru Valentines Day. Astfel, cei care au rămas în minte cu efectele unei foste relaţii se pot ”descărca” emoţional prin acordarea numelui ex-partenerului sau ex-partenerei unui gândac sau şoarece.

Ideea, promovată cu ocazia unui eveniment foarte popular în SUA dar şi în lume  are ca scop un exerciţiu de imagine pentru grădina zoologică.

”Poţi da numele fostului partener unui gândac pentru doar 5 dolari şi ulterior îl vom servi ca mâncare unui animal”, au anunţat cei de la Grădina Zoologică San Antonio.

Pentru 25 de dolari, se poate da şi numele unui şoarece care va fi dat ca hrană unei reptile.

 Ciudatul anunţ a stârnit multe reacţii pe internet. ”Cine va mânca gândacul meu va avea indigestie”, spune o internaută.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările