Zlatan Ibrahimovic a nominalizat cel mai bun fotbalist din istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ibrahimovic

Atacantul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic (foto) a vorbit despre fotbalistul pe care îl consideră cel mai bun din toate timpurile.

Suedezul, cunoscut pentru declaraţiile sale controversate, nu i-a nominalizat pe Maradona, Pele, Cristiano Ronaldo sau Messi, ci pe brazilianul Ronaldo Nazario, poreclit "Il Fenomeno".

"Este cel mai bun din toate timpurile. Pentru mine, Ronaldo "Il Fenomeno" este fotbalul. Este cel mai mare din istoria fotbalului, fără niciun fel de îndoială" a declarat Ibrahimovic pentru Discovery Channel, citat de marca.com

Atacantul suedez a vorbit şi despre modul deşănţat prin care promovaţi fotbaliştii din zilele noastre. „Acum, joacă 5 minute şi sunt consideraţi excepţionali. Sunt bucuros că eu fac parte din generaţia veche. Reţelele de socializare au schimbat totul. Jucătorii sunt consideraţi campioni chiar dacă nu au realizări infime. Înainte, trebuia să ai realizări mari, pentru o lungă perioadă de timp, pentru a fi considerat un fotbalist relevant”, a mai spus Ibrahimovic.

Ronaldo (foto jos) a câştigat de două ori Balonul de Aur, în 1997 şi 2002, el fiind şi cel mai tânăr fotbalist care a primit această distincţie, la doar 21 de ani. Brazilianul a jucat două finale la Cupa Mondială şi a câştigat o dată trofeul suprem. 

ronaldo
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite