Weekend-ul groazei pentru Contra: Încă un posibil titular s-a accidentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu

Problemele se înmulţesc pentru Cosmin Contra înaintea primelor partide din preliminariile Euro 2020 cu Suedia la Stockholm (23 martie) şi cu Feroe la Cluj (26 martie).

După ce l-a pierdut pe Vlad Chiricheş, care s-a accidentat în timp ce juca pentru Napoli în Liga Europa, sâmbătă, selecţionerul a aflat că şi cel mai în formă atacant pe care îl convocase, George Ţucudean (CFR Cluj), s-a „rupt“ la ultimul antrenament al ardelenilor dinaintea partidei cu Viitorul din play-off. 

Potrivit Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Ţucudean a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei posterioare drepte, accidentare care necesită o perioadă de recuperare în jur de o lună de zile. În locul lui Ţucudean, Cosmin Contra l-a convocat pe Andrei Ivan (Rapid Viena), jucător care ar fi trebuit să se alăture naţionalei U21 pentru cantonamentul din Spania.

Din păcate, Contra a mai primit o veste proastă: Ciprian Tătăruşanu (Nantes) a acuzat şi el probleme medicale şi a ratat meciul din weekend al echipei sale de club. Totuşi, goalkeeper-ul va veni în România şi sunt şanse să fie recuperat şi titularizat în „dubla“ cu Suedia şi cu Feroe.

România se află în grupa F din care mai fac parte Norvegia, Spania şi Malta. Primele două clasate vor obţine calificarea la Campionatul European.

Lotul României pentru meciurile cu Suedia şi cu Feroe

*Portari: Tătăruşanu (Nantes), Pantilimon (Nottingham Forest), Niţă (Sparta Praga)

*Fundaşi: Manea (CFR Cluj), R. Benzar (FCSB), Săpunaru (Kayserispor), Nedelcearu (FC Ufa), D. Grigore (Ludogoreţ), Moţi (Ludogoreţ), Cr. Ganea (Numancia), Bancu (CS U Craiova)

*Mijlocaşi: T. Băluţă (Viitorul), R. Marin (Standard Liege), Anton (Krylia Sovetov), Cicâldău (CS U Craiova), Chipciu (Sparta Praga), Stanciu (Al-Ahli), I. Hagi (Viitorul), Mitriţă (New York City FC), Grozav (Kisvárda), Deac (CFR Cluj)

*Atacanţi: Puşcaş (Palermo), Keşeru (Ludogoreţ), Ivan (Rapid Viena)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite