Weekend exploziv in Europa: Bayern, Inter şi Ajax, victorii la scoruri ieşite din comun!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lewandowski

Chiar dacă vorbim de unele dintre cele mai puternice campionate din lume,  Bundelisga, Serie A şi Eredivizie au oferit, în acest weekend, trei meciuri cu scoruri fluviu, în care s-au înscris în total 23 de goluri.

Bayern - Bochum 7-0

După ce, la mijlocul săptămânii, a demolat Barcelona, 3-0 pe Nou Camp în Liga Campionilor, campioana Germaniei, Bayern Munchen, a făcut o demonstraţie de forţă şi în campionatul intern. Bochum a fost următoarea victimă a bavarezilor, care a pierdut cu un umilitor 7-0, golurile fiind marcate de Sane ’18, Kimmich ’27, ’64, Gnabry ’32, Lampropoulos ’43 (autogol), Lewandowski ’61 şi Choupo-Moting ’79.

Robert Lewandowski a ajuns la 19 partide oficiale consecutive în care a marcat, dintre care 13 în Bundesliga, şi s-a apropiat la doar două meciuri de recordul absolut deţinut de Lionel Messi. Argentianul  a înscris în 21 de meciuri oficiale la rând în care a jucat.

Inter - Bologna 6-1

Nici campioana Italiei nu a avut milă de Bologna, echipă de care a trecut cu un usturător 6-1. Pentru Inter au înscris Lautaro Martinez (6'), Skriniar (30'), Barella (34'), Vecino (54') şi Dzeko  ('63 şi '68), în timp ce golul de onoare al oaspeţilor a fost marcat de Arthur Theate (86).

Ajax - Cambuur 9-0

Scorul începutului de sezon în fotbalul european a fost însă reuşit de campioana Olandei, în etapa a cincea din Eredivisie, care a dat de pământ cu Cambuur, 9-0. 

Spectacolul de pe Amsterdam Arena a fost deschis de Timber (16), iar până la pauză lănierii aveau deja o diferenţă de 4 goluri pe tabelă, după reuşitele lui Berghuis (19), Mazraoui (29) şi Neres (38), pentru ca în partea secundă să mai puncteze Tadic (60), Deramy (64), Haller (67), Danilo (76) şi Neres (84). 

Rezultatul înregistrat împotriva celor de la Cambuur nu este însă cea mai mare diferenţă de scor a ultimilor ani pentru cei de la Ajax. Sezonul trecut, lăncierii au câştigat cu 13-0 meciul jucat cu Venlo, în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite