VIDEO Olăroiu şi-a meritat banii: Adus în locul lui Capello, Oli a „resuscitat“, încă de la debut, o echipă „moartă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
olaroiu

Cu tehnicianul italian de 71 de ani, Jiangsu Suning înregistrase două înfrângeri în ultimele două partide, cu un golaveraj dezastruos, 2-6! Înlocuirea sa din funcţie a trezit însă la viaţă o trupă cu doi fotbalişti de superclasă.

Cosmin Olăroiu a semnat, în urma cu câteva zile, cu chinezii de la Jiangsu Suning, devenind cel mai bine plătit antrenor român al tuturor timpurilor.

Astăzi, tehnicianul de 48 de ani a bifat prima partidă în campionatul chinez, acolo unde Jiangsu Suning înregstrase o victorie şi două înfrângeri în primele trei runde. Cu Paletta (ex-AC Milan) şi Teixeira (fost la Şahtior Doneţk) titulari, dar fără Ramires (ex-Chelsea) în lot, echipa lui Olăroiu s-a impus în confruntarea cu Tianjin Teda, scor 2-1.

Boakye (75-penalty) şi Teixeira (77) au înscris pentru gazde, în timp ce Johnathan (81) a replicat pentru Tianjin Teda la care au evoluat vedetele Obi Mikel (ex-Chelsea) şi Opoku (fost la Anderlecht).

După patru etape, Jiangsu Suning ocupă locul 8 din 16 cu 6 puncte. Lider e Shanghai SIPG cu 12 puncte. Campionatul Chinei a fost câştigat în ultimele şapte ediţii de Guangzhou Evergrande.

VEZI GOLURILE MECIULUI JIANGSU SUNING - TIANJIN TEDA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite