VIDEO Imagini inedite cu Simona Halep din liceu

VIDEO Imagini inedite cu Simona Halep din liceu

Simona Halep, alături de câţiva dintre colegi FOTO Ana Maria Sebe

Numărul 5 mondial în clasamentul WTA a urmat cursurile Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanţa între 2006 şi 2010 şi a făcut parte dintr-o clasă alcătuită exclusiv din sportivi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jucătoarea de tenis de masă Ana Maria Sebe a alcătuit un filmuleţ format din imagini din acea perioadă. "Majoritatea pozelor sunt făcute de mine. Aveam un aparat foto şi îl luam cum mine la şcoală", a povestit Anamaria, fostă colegă de bancă a Simonei Halep, pentru Ziua de Constanţa. 

În liceu, Simonei i se spunea Mony, iar din clasă mai făceau parte rugbyşti, baschetabalişti, canotori sau jucători de tenis de masă şi de câmp. Fotbalistul Costel Niţescu (Farul)a fost şi el o jumătate de an în clasa Simonei: "Era o fată sociabilă, de treabă. Se înţelegea bine cu toată lumea".

Halep nu a putut participa la banchetul de final de an, întrucât a participat la un turneu în acea perioadă.

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina Begu vor întâlni Serbia în weekendul următor, în Bucureşti. Vezi cât costă biletele. 

Imaginile cu Simona din liceu:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: