VIDEO Momente horror în Bănie! A şasea victorie a Craiovei în Liga 1, umbrită de o accidentare înfiorătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Koljici

Liderul campionatului intern, Universitatea Craiova a învins, vineri seara, pe Poli Iaşi, scor 1-0, într-o partidă marcată de un incident teribil petrecut în prima repriză.

În minutul 35, după o intrare prin alunecare a lui Mihalache, atacantul Elvir Koljic a scos un urlet înspăimântător şi a rămas în agonie pe teren. Fotbalistul a primit imediat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital. În primă fază, arbitrul Haţegan i-a arătat doar cartonaşul galben lui Mihalache, dar, după ce a realizat gravitatea accidentării, a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat pe jucătorul celor de la Poli Iaşi.

Gazdele s-au impus cu 1-0,  unicul gol al meciului fiind marcat de Bărbuţ, în minutul 51.

Antrenorul oltenilor, Crsitiano Bergodi, a fost îngrijorat la finalul meciului: "Avem şase din şase victorii, dar accidentarea lui Koljic ne-a omorât. Este unul dintre cei mai buni atacanţi din România şi este foarte greu. Gândul meu este la el şi la băieţi, care erau deprimaţi în vestiar. Victoria nu poate fi pusă la îndoială", a declarat tehnicianul, la Digisport, imediat după terminarea partidei.

Citeşte şi

Cum arată radiografia fracturii lui Koljic şi cât timp va fi bosniacul indisponibil. Ce a declarat jucătorul care l-a accidentat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite