Sorana, elegantă şi la înfrângere: Cîrstea, discurs superb. Imagini de la festivitatea de premiere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

Sorana Cîrstea a ajuns la patru eşecuri, în şase finale WTA, însă, chiar şi aşa, poate privi cu optimism spre French Open. Pentru că jocul ei pe zgură pare a fi unul destul de solid, în acest moment.

Sorana Cîrstea a pierdut în ultimul act de la Internationaux de Strasbourg, după cum „Adevărul“ a scris aici. Chiar şi aşa, sportiva de 31 de ani poate fi mulţumită de faptul că a adunat destule partide pe zgură, zece (opt victorii, două eşecuri), înainte de a-şi începe parcursul la Roland Garros. Acolo, „Sori“ o va înfrunta pe Johanna Konta (20 WTA), în primul tur.

Până atunci, Cîrstea a impresionat prin discursul pe care l-a avut la festivitatea de premiere, la Strasbourg. Digi Sport, postul care a transmis întrecerea găzduită de oraşul francez, a redat declaraţiile lui Cîrstea, după finala de sâmbătă, cu cehoaica Barbora Krejčíková.

Ce a spus Sorana Cîrstea?

*Mulţumesc, a fost o săptămână bună pentru mine. Adversara mea a jucat foarte bine azi, merită acest trofeu. Eu sunt mulţumită de modul în care am jucat, sunt mulţumită de nivelul meu. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au ocupat de acest turneu şi spectatorilor, chiar m-am simţit ca acasă aici.

*Vorbesc doar puţin franceză, dar înţeleg destul de bine. Sunt mulţumită că am jucat aici, la Strasbourg, vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru efortul depus şi sper să ne vedem cu bine, la Paris.

VEZI IMAGINI DE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite