Românul care a dat lovitura la Vegas: Mihai Manole, premiu uriaş la un turneu de Poker. Locul 1 a luat o sumă colosală

Românul care a dat lovitura la Vegas: Mihai Manole, premiu uriaş la un turneu de Poker. Locul 1 a luat o sumă colosală

Mihai Manole

8.568 de jucători au luat parte la Main Event-ul găzduit de „Rio Hotel and Casino“, în Las Vegas la finalul căruia Mihai Manole s-a clasat pe locul 18!

Ştiri pe aceeaşi temă

Potul cel mare a fost luat de neamţul Hossein Ensan, cel care a plecat acasă cu un câştig ameţitor: zece milioane de dolari!

„Aceasta e cea mai fericită zi din viaţa mea!“, a spus Ensan, vizibil emoţionat. El a fost felicitat de conaţionalul său,  Felix Schneiders, ambasador PokerStars.

Un rezultat impresionant a fost obţinut în Vegas şi de Mihai Manole, cel care s-a clasat pe locul 18 şi a plecat acasă cu un cec în valoare de 400.000 de dolari. 

E cel mai mare câştig din cariera lui Manole. Dintre jucătorii români de poker, acesta ocupă locul 2 în clasamentul all-time al veniturilor, după Alexandru Papazian. 

Evenimentul de la Las Vegas, World Series of Poker (WSOP), vine după cel din luna ianuarie, organizat la Bahamas, PokerStars Players No Limit Hold’em Championship (PSPC).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: