România, start reuşit în calificările de la Australian Open: Ce au făcut fetele în meciurile din turul I

România, start reuşit în calificările de la Australian Open: Ce au făcut fetele în meciurile din turul I

Monica Niculescu are 12 prezenţe la rând pe tabloul principal de la Australian Open, începând din 2008

Primul Grand Slam al anului va începe de la 20 ianuarie, însă calificările sunt deja în desfăşurare, fiecare sportivă având nevoie de trei victorii pentru a ajunge pe tabloul principal.

România a abordat calificările pentru Australian Open cu şapte jucătoare - Ana Bogdan, Patricia Ţig, Monica Niculescu, Irina Bara, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian şi Ioana Laura Paar - iar trei dintre ele au fost, astăzi, în acţiune, la Melbourne. 

Ana Bogdan (96 WTA) a trecut de Ivana Popovici (458 WTA), scor 7-6, 6-4, iar Monica Niculescu (128 WTA) a învins-o pe Anhelina Kalinina (157 WTA), scor 7-6, 6-2. Cele două mai au nevoie de încă două victorii pentru a ajunge pe tabloul principal. 

Pentru Bogdan urmează acum un duel cu Belinda Woolcock (295 WTA), în timp ce Niculescu o va înfrunta pe Viktoriya Tomova (144 WTA). 

În schimb, Jaqueline Cristian (208 WTA) a fost învinsă de Martina Trevisan (154 WTA) în primul tur al calificărilor, scor 2-6, 2-6. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: