România, încă trei meciuri colosale la Euro 2020: Fetele vor întâlni Ungaria! Programul complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala feminină de handbal a aflat traseul ei pentru o posibilă calificare în semifinalele Europeanului găzduit de Danemarca (3-20 decembrie).

România a intrat în Grupa Principală II cu zero puncte, deoarece singura ei victorie de până acum, cea cu Polonia, n-a fost luată în calcul pentru următoarea fază a competiţiei. 

Potrivit regulamentului, rezultatele înregistrate cu formaţiile care au fost eliminate după prima fază a grupelor sunt şterse, când se fac ierarhiile din Main Round. Drept urmare, fetele pregătite de Bogdan Burcea vor avea o misiune infernală pentru a prinde semifinalele Euro 2020.

România poate acumula maximum 6 puncte din partidele cu naţionalele venite din grupa C: Croaţia, Olanda şi Ungaria. Iar asta în condiţiile în care Norvegia şi Croaţia, două dintre rivalele tricolorelor din Grupa Principală II, au deja câte 4 puncte.

În aceste condiţii, obiectivul realist pentru fete va fi clasarea pe locul 3, care va permite disputarea barajului pentru locul 5 în ierarhia finală de la Euro 2020.

Grupa Principală I

1. Rusia 4 puncte

2. Franţa 4p

3. Danemarca 2p

4. Suedia 1p

5. Spania 1p

6. Muntenegru 0p

Grupa Principală II

1. Norvegia 4 puncte

2. Croaţia 4p

3. Olanda 2p

4. Germania 2p

5. Ungaria 0p

6. România 0p

*Primele două clasate vor merge în semifinale, în timp ce ocupantele locurilor 3 vor juca în partida pentru locul 5 în ierarhia finală de la Euro 2020.

Programul tricolorelor

*Joi: România - Croaţia (ora 19.15)

*14 decembrie: România - Ungaria (21.30)

*15 decembrie: România - Olanda (17.00)

*Toate meciurile sunt transmise de Digi Sport, Telekom Sport şi LookSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite