Rivaldo, despre o eventuală colaborare între Messi şi Guardiola: „Manchester City ar fi letală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Rivaldo crede că o echipă Manchester City cu Lionel Messi ar fi favorită să câştige orice competiţie, dacă argentinianul ajunge la clubul antrenat de Pep Guardiola la vară.

Brazilianul a analizat seria de 19 victorii consecutive reuşită de Manchester City în toate competiţiile şi consideră că transferul lui Messi la gruparea britanică ar transforma-o în favorită, indiferent de competiţia în care ar juca.

"Pep Guardiola are un lot grozav şi este într-o formă extraordinară, câştigând 19 meciuri la rând, având un avans de 10 puncte în fruntea Premier League şi făcând un pas mare în Champions League la mijlocul săptămânii. Man City este un club foarte bogat, iar asta le permite să cumpere cei mai buni jucători din lume. Din acest motiv, există o posibilitate bună ca Lionel Messi să semneze pentru ei după ce va părăsi Barcelona, fiindcă City are suficienţi bani pentru a-i plăti un salariu bun. Dacă ne gândim la momentul grozav prin care trece clubul şi la faptul că Guardiola l-a antrenat deja pe Messi cu mult succes, este clar că echipa engleză va deveni şi mai puternică dacă îl va avea pe argentinian în lot. Clubul ar fi favorit la victorie în orice competiţie”, a spus fostul fotbalist. 

Rivaldo a vorbit şi despre pasa proastă prin cae trece Barcelona, şi crede că echipa catalană trebuie să creadă în şansa ei pentru a câştiga titlul în La Liga.

„Este clar că situaţia este una complicată în La Liga. Atletico Madrid a pierdut câteva puncte în ultima vreme, iar lupta pentru titlu s-a redeschis, aşa că Barcelona trebuie să profite la maximum de acest lucru şi să încerce să recâştige campionatul pierdut sezonul trecut. Mai sunt multe meciuri de jucat şi se poate întâmpla orice. Barcelona are şanse bune de a câştiga titlul. De altfel, clubul a fost cel care a dominat campionatul în ultimii 10 ani. Ronald Koeman a subliniat importanţa veteranilor redevenind responsabili şi arătându-şi calităţile şi experienţa la momentul potrivit, şi sunt pe deplin de acord. Ştim că echipa trece printr-o tranziţie şi trebuie să le ofere oportunităţi tinerilor talentaţi, dar aşa cum mereu spun, cea mai mare responsabilitate pe teren trebuie să o aibă jucători experimentaţi, care sunt obişnuiţi cu momentele importante”, a mai spus Rivaldo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite