Revolta vaccinaţilor din cauza lui Djokovici: „Am fost nevoit să-l fac, că voiam să călătoresc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcelo Rios
Marcelo Rios

Subiectul vaccinării a născut o dezbatere aprinsă, apogeul fiind atins la începutul anului, când a explodat cazul Djokovici. Chiar dacă, între timp, pandemia a fost umbrită de războiul din Ucraina, în continuare, apar opinii virulente pe această temă. Mai ales că Djokovici se pregăteşte să joace, fără probleme, deşi nu şi-a primit dozele.

Novak Djokovici (Serbia, 34 de ani, 1 ATP) va reveni pe teren, în această săptămână, într-o ţară în care, până de curând, n-ar fi putut pune piciorul, fără ceritificat de vaccinare.

Acum însă, după cum „Adevărul“ a explicat aici, situaţia s-a schimbat radical şi Nole îşi savurează victoria pentru care, totuşi, a plătit scump! Cu preţul ratării sezonului de hard, aproape în întregime.

Faptul că Djokovici şi-a atins, în final, obiectivul şi a revenit în circuit, nevaccinat, aşa cum şi-a dorit, e revoltător pentru cei care s-au vaccinat. Mai ales că printre ei se află şi oameni care au apelat la serurile împotriva virusului SARS-CoV-2, nu pentru că au fost convinşi că decizia e bună din punct de vedere medical, ci pentru... a călători! 

În această categorie bizară intră şi chilianul Marcelo Rios (46 de ani). Potrivit gsp.ro, fostul lider mondial, cu o finală de Grand Slam în palmares, la Australian Open 1998, l-a atacat dur pe Djokovici pentru opţiunea sa de a refuza vaccinarea.

Ce a spus Marcelo Rios?

*E foarte stupid ce face Djokovici, renunţă la lupta de a deveni cel mai bun jucător din istorie din cauza unui vaccin. 

*Iniţial, şi eu am fost sceptic în legătură cu vaccinul, dar trebuie să călătoresc, aşa că am fost nevoit să-l fac. 

*Nu ştiu care sunt motivele reale ale lui Djokovici, dar, dacă vrei să fii cel mai bun din istorie şi renunţi la asta pentru un vaccin, atunci înseamnă că eşti regele prostiei, eşti prea arogant. Iniţial, am crezut că se teme să-şi facă vaccinul, dar e vorba doar de aroganţa lui.

CITEŞTE ŞI:

România, de o lună fără restricţii: Cum s-au schimbat cifrele pandemice fără mască şi fără distanţare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite