Răzvan Lucescu are oferte din Grecia şi Italia! Ce cluburi se bat pe semnătura românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Răzvan Lucescu. ar fi favorit pentru a o prelua pe AEK Atena, însă românul se află în negocieri şi cu un club din Serie A.

La jumătatea lunii februarie, după mai multe rezultate nesatisfăcătoare, Răzvan Lucescu s-a despărţit de clubul saudit Al-Hilal Riad, însă cota sa pare să nu fi fost afectată.

Conform presei din Grecia, antrenorul de 52 de ani are mari şanse să se întoarcă în fotbalul elen, acolo unde a reuşit performanţe remarcabile cu PAOK, echipă cu care a câştigat 3 trofee, un titlul şi două Cupe. 

La finalul acestui sezonul, nemulţumiţi de rezultatele actuale, AEK intenţionează să se despartă de antrenorul Manolo Jimenez, iar Lucescu jr. este văzut drept înlocuitorul perfect al acestuia. Doar că românul nu se grăbeşte să semneze cu AEK, antrenorul fiind în discuţii şi cu o echipă din Serie A.  

"Următoarele 24 de ore sunt critice în acest caz deoarece Lucescu va avea o întâlnire decisivă cu un club din Italia, în urma căreia se va stabili dacă va merge în Serie A. Dacă lucrurile nu decurg bine, AEK va fi favorită pentru a-l aduce pe român", au scris grecii de la Enwsi, citaţi de digisport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite