Presa internaţională, şocată de evenimentele de la Backa Topola - FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/FCSB
FOTO Facebook/FCSB

Desfăşurarea meciului şi cele 12 goluri din întâlnirea care a consemnat calificarea echipei FCSB în turul 3 preliminar al Europa League a atras atenţia presei de pe continent.

Cu lotul decimat de coronavirus, joi seara, în Serbia, echipa patronată de Gigi Becali s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Europa, trecând de Backa Topola, scor 11-10 după loviturile de departajare, 6-6 la finalul prelungirilor. Gazdele au avut doi jucători eliminaţi şi au înscris de trei ori în inferioritate şi o dată în dublă inferioritate. Digisport şi Spotmedia au făcut un rezumat al reacţiilor apărute în presa internaţională după terminarea partidei care a intrat direct în Cartea Recordurilor. 

Gazzetta Dello Sport: „La pauză părea un meci liniştit. Backa avea 2-1, dar în minutul 63 scorul era 3-3, iar în minutul 93 FCSB a preluat chiar conducerea după un autogol. Suficient? Nicidecum! Mijlocaşul Şasa Tomanovic a egalat pentru 4-4 în minutul 94. Prelungiri. FCSB a câştigat la penaltiuri, dar scorul 6-6 după prelungiri şi 11-10 după penaltiuri trebuie ţinut minute”.

Sportske: "Meciul dintre Backa Topola şi FCSB nu va fi uitat pentru mult timp! Sârbii au făcut un meci incredibil în Europa League, cu 12 goluri. FCSB a avut doar trei jucători pe bancă, după ce un focar de coronavirus a apărut la echipă".

RTV: "La Zenta s-a jucat unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie! Backa Topola a fost eliminată după un meci cu 12 goluri şi două cartonaşe roşii"

Telegraf: "12 goluri, două cartonaşe roşii şi un final trist pentru TSC, care a fost eliminată la loviturile de departajare. Jucătorii lui Zoltan Sabo merită felicitaţi după efortul depus".

B92: „Topola este eliminată din Europa după unul dintre cele mai nebune meciuri din istoria fotbalului! Meciul de la Senta va fi ţinut minte pentru o mare perioadă de timp şi se va vorbi despre el din mai multe motive”

SRF: „Eroii tragici de la Backa Topola! Au marcat de 6 ori, de două ori au egalat în 9 oameni şi au părăsit Europa! Un asemenea meci este rar la nivel european!”

Citeşte şi 

Supranatural în Topola - FCSB! Meci-comedie cu 12 goluri şi 2 cartonaşe roşii!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite