Plânge Nadia: Comăneci şi-a pierdut o bună prietenă. Postare emoţionantă pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia Comăneci, tristă după vestea primită
Nadia Comăneci, tristă după vestea primită

Lumea gimnasticii e în doliu după dispariţia lui Dianne Durham (52 de ani), cea care a scris istorie pentru acest sport.

Dacă Nadia Comăneci e cea mai cunoscută gimnastă din toate timpurile, atunci Dianne Durham poate fi considerată o deschizătoare de drumuri, în acest sport.

În 1983, ea devenit prima gimnastă de culoare care a câştigat titlul în campionatele naţionale din Statele Unite. Durham şi-a făcut primii paşi în gimnastică la vârsta de 3 ani şi a fost crescută, ulterior, la şcoala românilor Bela şi Marta Karolyi. După ce s-a retras din activitatea competiţională, ea a fost arbitru şi antrenoare de gimnastică. Din păcate, joi, s-a stins la vârsta de 52 de ani. fiind răpusă de o boală necruţătoare.

Durham era bună prietenă cu Nadia Comăneci, care, în ultima ei postare de pe Twitter, s-a arătat devastată de această tragedie.

„Nu sunt suficiente cuvinte ca să fie descrisă Dianne Durham şi ce a însemnat ea pentru gimnastică sau pentru noi, cei care am iubit-o, am admirat-o şi am respectat-o. Mi-a fost o foarte dragă prietenă şi o persoană minunată“, a scris Nadia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite