Pierre Webo, prima reacţie după scandalul în care a simţit că a fost jignit din cauza culorii pielii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Webo

Camerunezul de 38 de ani, antrenor secund la Istanbul Başakşehir, a avut un discurs dur, catalogând apelativul „ăla negru“ drept unul jenant.

Despre incidentul care a dus la întreruperea partidei PSG - Istanbul Başakşehir şi-a dat cu părerea aproape toată planeta fotbalului! Mai puţin Pierre Webo, adică omul de la care a pornit acest scandal de proporţii. Până acum, când fostul internaţional camerunez a rupt tăcerea şi, potrivit gsp.ro, a comentat episodul de la „Parc des Princes“ pentru site-ul din Turcia, ensonhaber.com.

Iar Webo a fost necruţător cu brigada din România şi s-a arătat foarte mulţumit de amploarea luată de acest incident.

Ce a spus Pierre Webo?

*Preşedintele nostru, antrenorul şi toţi jucătorii suntem uniţi. Arbitrul a spus ceea ce au auzit toţi. E jenant ca un arbitru UEFA Pro să spună asemenea cuvinte, am considerat că a depăşit orice limită. 

*Bineînţeles, aş vrea să mulţumesc preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, şi preşedintelui clubului, Goksel Gumusdaga. Sprijinul lor a fost foarte important.

*Aşa cum am spus în noaptea de 8 decembrie, ceea ce am făcut a fost o dimensiune complet diferită luată împotriva rasismului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite