„Nota de plată” pentru incidentele de la Farul - Sepsi! Hagi şi Grozavu, suspendări similare, amenzi diferite!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Antrenorii celor două cluburi implicate în scandalul din utima etapă a Ligii 1, Gheorghe Hagi şi Leo Grozavu au fost suspendaţi două etape şi amendaţi de Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Cei doi tehnicieni au fost trimişi în tribună în utlimul minut al meciului de luni Farul – Sepsi, scor 1-0, din Liga 1 şi urmează să absenteze fiecare câte două meciuri de pe băncile tehnice. 

De asemenea, clubul gazdă  a fost penalizat cu 10.500 de lei pentru scandările xenofobe ale propriilor suporteri.

“FC Farul Constanţa vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Eliminări, incidente – Se sancţionează domnul Daniel Stoian (maseur Farul) cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 720 lei; se sancţionează domnul Gheorghe Hagi (antrenor Farul) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 360 lei; se sancţionează domnul Leo Grozavu (antrenor Sepsi OSK) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 4.500 lei; se sancţionează clubul FC Farul Constanţa cu penalitate sportivă de 10.500 lei”, a fost anunţul Comisiei de Disciplină.

Scandările xenofobe din tribune au generat reacţii vehemente după meci, clubul din Sf. Gheorghe ameninţând inclusiv cu depunerea unui memoriu la forul care guvernează fotbalul continental.

Citeşte şi 

Scandalul mesajelor xenofobe de la Farul - Sepsi ia o nouă turnură! Oficialii echipei din Sf. Gheorghe vor duce cazul la UEFA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite