Nadal, tranşant: Cum a comentat descalificarea lui Djokovici de la US Open

Nadal, tranşant: Cum a comentat descalificarea lui Djokovici de la US Open

Rafael Nadal a sărit peste US Open 2020 pentru a se concentra pe sezonul de zgură

Spaniolul de 34 de ani a fost un beneficiar direct al faptului că Nole a fost aruncat în afara turneului de la Flushing Meadows, în optimi. Asta pentru că, deocamdată, rămâne în faţa sârbului la totalul trofeelor majore: 19 la 17.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până să joace, aseară, la Roma, Nadal a susţinut o conferinţă de presă în care, printre altele, a fost întrebat şi despre descalificarea lui Djokovici de la US Open, după ce o minge trimisă de liderul mondial a lovit-o în gât pe o femeie care arbitra la linie. 
 
„Novak a fost ghinionist. A fost un incident nefericit ceea ce s-a întâmplat. Dar tocmai de aceea e importat să-ţi controlezi ieşirile pe teren fiindcă, în caz contrar, poţi să ai ghinion. Regulamentul e clar: se dă descalificare pentru ceea ce s-a întâmplat cu Djokovici la US Open. Şi mereu a fost aşa. Nu e nimic nou aici. Îmi pare rău pentru el, a avut o şansă mare la New York. Dar, într-un fel, nu trebuie să te comporţi aşa“, a spus Nadal.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: