Mircea Lucescu dă lovitura în Ucraina! Antrenorul a câştigat primul trofeu cu Dinamo Kiev, împotriva fostei sale echipe

Mircea Lucescu dă lovitura în Ucraina! Antrenorul a câştigat primul trofeu cu Dinamo Kiev, împotriva fostei sale echipe

De mai puţin de o lună de zile a avut nevoie Mircea Lucescu pentru a îşi adjudeca primul trofeu cu noua sa echipă, Dinamo Kiev, după succesul din Supercupa Ucrainei, 3-1, cu Şahtior Doneţk,

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucescu a fost numit noul antrenor al grupării din capitala Ucrainei pe 30 iulie. Românul, contestat vehement de de suporterii noii sale echipe pentru faptul că a antrenat 12 ani rivala de moarte, Şahtior Doneţk, a semnat atunci un contract pe două sezoane.
 
Marţi seara, la mai puţin de o lună de la preluarea vicecampioanei Ucrainei, Il Luce a adus primul trofeu în vitrina noii sale echipei, Supercupa.
 
Chiar dacă Lucescu nu a putut conta pe mai mulţi titulari în meciul cu Şahtior, o victorie a echipei românului fiind considerată de casele de pariuri destul de puţin probabilă (4.20 cota pentru Dinamo Kiev, !.65 cota pentru Şahtior), Dinamo a făcut un meci perfect şi s-a impus cu 3-1 (2-1)
 
Pentru Dinamo Kiev au marcat De Pena '20, Rodrigues '31 şi Sol '83, în timp ce golul echipei Şahtior a fost înscris de Moraes, în minutul 37.
 
În urma acestui succes, Mircea Lucescu a ajuns la 22 de trofee în Ucraina. celelalte 21 fiind câştigate cu Şahtior 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările