Mircea Dinescu, revoltat de demiterea lui Reghecampf: „Rotaru? Mi-e milă de el, săracu...“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Dinescu, surprins de ce s-a întâmplat la Craiova
Mircea Dinescu, surprins de ce s-a întâmplat la Craiova

Povestea schimbării lui Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) de pe banca oltenilor a născut un scandal care ia amploare pe zi ce trece.

Atunci când au renunţat la Laurenţiu Reghecampf, cei din conducerea Craiovei i-au reproşat, pe lângă ratarea obiectivelor majore, şi apariţiile în diferite emisiuni fără legătură cu fotbalul. Vorbim despre podcastul „Fiţă cu Adiţă“ sau „Poezie şi Delicateţuri”, emisiune realizată de Mircea Dinescu şi difuzată de Prima TV.

Văzând această situaţie, despre care a vorbit şi finanţatorul Craiovei, Mihai Rotaru, poetul Mircea Dinescu (71 de ani) s-a enervat. Şi, într-o intervenţie la „Focus”, a criticat vehement decizia îndepărtării lui „Reghe“ de la Craiova luată şi din cauza apariţiilor sale în emisiuni extrafotbalistice.

Ce a spus Mircea Dinescu?

*Mi-e milă de oamenii ăştia. Eu nu-l cunoşteam pe Reghecampf, la emisiune am făcut-o. Mi s-a părut un băiat cumsecade, delicat şi chiar timid. Nu avea decât de câştigat stând cu mine la taclale. Unde să stea un antrenor, numai la babaroase? (n.r. - zarurile cu care se joacă barbut).

*Ce, e bebeluş, să ceară voie? «Vreau să fac pipi, tovarăşe». Este un antrenor, o figură. Cum să ceară voie să meargă la Dinescu? De ce trebuie să anunţi? Imaginea clubului nu avea decât de câştigat.

*În primul rând, şi-a arătat latura omenească. A gătit, se pricepe puţin. Conveniserăm să nu vorbim nimic despre viaţa lui sentimentală şi am acceptat cu mare plăcere.

*Nu-mi place să vorbesc despre ce faci în timpul liber, cu cine te culci. Am discutat despre fotbal, au cântat şi imnul Craiovei acolo, a fost o chestie foarte simpatică.

*Ăştia nu înţeleg. Îl ţii pe Reghecampf cu capacul pe oală? De ce? Să cadă capete deoarece un antrenor al Craiovei vine la o emisiune de mare succes, unde se cântă muzică tradiţională, unde se găteşte mâncare oltenească?

* Acest domn (n.r. – Mihai Rotaru, patronul Craiovei) mi-a făcut reclamă mascată. Cum îl cheamă? (n.r.- i se transmite: Mihai Rotaru) Săracul... mi-e milă de el, are probleme.

VEZI EMISIUNEA LA CARE REGHECAMPF A PARTICIPAT ALĂTURI DE DINESCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite