Meci colosal pentru CFR Cluj: Dan Petrescu poate să-şi amortizeze salariul pe un sezon!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

După un start ratat în grupele Conference League, campioana României revine pe teren, urmând să întâlnească, diseară (ora 19.45, Pro X), formaţia daneză Randers.

În precedentele sale mandate la CFR Cluj, Dan Petrescu (53 de ani) s-a remarcat de fiecare dată, atât prin câştigarea titlului, cât şi prin parcursul impresionant din Europa.

Acum însă, la această a treia experienţă în Gruia, a surprins rezultatul dezolant pe care echipa l-a înregistrat în prima etapă a grupelor Conference League, 0-1 cu Jablonec (Cehia). Mai ales că nu vorbim de vreo forţă, ci de ocupanta locului 10 din 16 în prima ligă cehă, în acest moment. Dacă acum două săptămâni, „Super Dan“ a avut scuza timpului prea scurt pe care l-a avut la dispoziţie - a întâlnit Jablonec la a doua partidă de la instalare - de această dată, fiind şi vorbă de un meci acasă, el trebuie să obţină maximum de puncte pentru a scăpa de critici. Mai ales că, pe lângă miza sportivă, o victorie în grupele Conference League valorează o sumă importantă, de 500.000 de euro. Adică, aproape salariul lui Dan Petrescu pe un sezon, în condiţiile în care CFR i-a oferit 50.000 de euro pe lună. 

Problema e că, după cum s-a plâns şi zilele trecute, antrenorul CFR-ului stă într-un singur vârf apt sută la sută: Costache. Vestea bună e că, diseară, în lot vor veni Omrani şi Alibec, după accidentări. E puţin probabil însă ca vreunul dintre ei să prindă primul „11“ cu Randers. Formaţia daneză e pe 4 în prima ligă după zece etape, la şapte puncte de ocupanta locului 1, Midtjylland, în faţa căreia a pierdut, în weekend, scor 0-1.  

Conference League, grupa D, astăzi

AZ Alkmaar - Jablonec 19.45

CFR Cluj - Randers 19.45, Pro X

Clasament

1. Jablonec 1 1 0 0 1-0 3

2. AZ Alkmaar 1 0 1 0 2-2 1

3. Randers 1 0 1 0 2-2 1

4. CFR Cluj 1 0 0 1 0-1 0

*Prima clasată merge în optimi, iar locul 2 va ajunge în play-off.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite