Halep - Răducanu, tot mai aproape: Simona şi Emma şi-au aflat adversarele la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Meciul care ar aduce cea mai bună jucătoare din România faţă în faţă cu noua senzaţie din tenisul feminin bate la uşă!

Nici că nu se putea un tablou mai atractiv la „BNP Paribas Open 2021“ pentru iubitorii tenisului din România! Pe lângă faptul că am avut patru sportive la start, Halep (17 WTA), Cîrstea (40 WTA), Begu (61 WTA) şi Ruse (92 WTA), după tragerea la sorţi de la mijlocul săptămânii, s-a stabilit că putem avea un duel Simona Halep - Emma Răducanu încă din turul III!

În noaptea de miercuri spre joi, s-a şi stabilit, după partidele din runda inaugurală, cu cine vor juca Simona şi Emma, în turul II, fază în care vor intra în competiţie din postura de jucătoare aflate pe lista capilor de serie.

Pentru Halep va urma un duel cu Marta Kostyuk (Ucraina, 19 ani, 58 WTA). Va fi prima confruntare dintre cele două. Kostyuk a trecut de Shuai Zhang (48 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-2.

Pentru Răducanu, primul meci de după finala US Open 2021 va fi cel cu Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 27 de ani, 100 WTA). Va fi prima întâlnire directă pentru cele două sportive. Sasnovich a câştigat, în turul I, în faţa lui Osorio Serrano (71 WTA), scor 6-0, 6-4.

Atât Halep, cât şi Răducanu vor fi programate să joace, în turul II, vineri. Până atunci, în noaptea de joi spre vineri, „Simo“ va evolua în proba de dublu, alături de o altă româncă, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite